Om Køge Tanktransport

Om os

Berthel Jensen startede forretningen i 1967 som enkelmandsvirksomhed, og som udøvede forskellige typer af transport med tippelad, senere med container og krankørsel, frem til 1983 hvor Køge Tanktransport ApS blev startet op med 2 stk. 3-akslede tankbiler for transport af olie og kemikalier.

Hen ad vejen, er der blevet fulgt op på forskellige krav i takt med lovgivningen og regler i ADR konvenionen, om transport af farlig gods, og ikke mindst et ønske fra vores kunders side. I 2005 blev Køge Tanktransport ApS generationsskiftet til Lennert Jensen.

Køge Tanktransport har idag 5 stk. ADR trækkere, hvoraf 2 stk. er monteret med 27 tonsmeter kran, samt tanksættervogne på største totalvægt, som vi foretager ADR-transport med Nationalt såvel som Internationale.

Vi har også nedbygget fladlad, samt 2 stk. special lad og mandskabskurv til kran.

Vi har valgt at være en mindre virksomhed, hvor vi har lagt stor vægt på at betjene vores kunder på bedste mulige måde.

Vi tilbyder en bred vifte af transportmuligheder

Køge Tanktransport ApS tilbyder mange forskellige transportmuligheder og er derfor det oplagte valg til transport og krankørsel.

Vi står klar til at rådgive dig omkring hvilke løsninger og muligheder, som passer bedst til dit behov. Kontakt os for at høre mere om vores ydelser. Du kan også læse mere om hvilke transportmuligheder du kan benytte dig af hos Køge Tanktransport. 

Vi tilbyder en bred vifte af transportmuligheder”

Lennert Jensen

Kontakt os

Har du spørgsmål til en transport opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi kan klare stort set enhver opgave!

  • (+45) 56 21 45 85
  • lennert@jensen.mail.dk
  • Højelsevej 37, 4600 Køge